DANK VOOR JE INTERESSE

De vraag naar mijn werk is heel divers: van aankopen tot opdrachten en van presentaties tot evenementen. Verreweg de meeste vragen die ik ontvang gaan over mijn portretten. Wat ik bied en wat er zoal bij komt kijken?

PORTRETTEN PRINTS

PERSOONLIJK PORTRET

Het maken van een portret is een persoonlijk en intiem proces. Het is ook een van de mooiste dingen om iemand te kunnen schenken. Een portretopdracht is altijd werk op maat en vraagt om een heldere afstemming. De volgende richtlijnen schetsen een beeld van het proces.

veelgestelde vragen

‘Het portret is geweldig!
I love it :-))))’

Sabrina Starke

25x25cm

Prijsindicatie

Vanaf 850 euro

prijs aanvragen

40x40cm

Prijsindicatie

Vanaf 1100 euro

prijs aanvragen

50x50cm

Prijsindicatie

Vanaf 1500 euro

prijs aanvragen

Exclusieve Art Prints

Een gesigneerde Art Print aan de muur? Kies uit Bowie, Amy, Frida, George of Vincent. Met de hand gesigneerd. Slechts in een beperkte oplage beschikbaar.

Een exacte één op één reproductie van de originele Brickpainting. Gedrukt op 350 gram hoogwaardig silk machine coated papier.

 • Afmeting papier 40 x 30cm (afbeelding zelf 25 x 25cm)
 • 59 euro (gratis verzending binnen Nederland).
prijs aanvragen veelgestelde vragen

AANVRAGEN

Een aanvraag indienen is vrijblijvend. Zie ook veelgestelde vragen. Na afstemming volgt een offerte op maat. Bij een akkoord op de offerte plaats je een definitieve opdracht.
  VEELGESTELDE VRAGEN

  Persoonlijke portretten

  Ik ben gespecialiseerd in portretten met een nadruk op de close-up. Wanneer je een andere wens hebt of bijvoorbeeld meer dan één portret wil op hetzelfde doek, is het handig om contact op te nemen.

  De opdrachtgever levert zelf ca. 2-3 foto’s. Op de foto hoeft alleen het gezicht zichtbaar te zijn.

  Voor zover mogelijk zijn de foto’s genomen vanuit verschillende standpunten.
  Ik kies vaak één foto als basis, de overige foto’s zijn ter referentie.
  De basisfoto moet enige licht-donker contrasten vertonen.

  Een aanvraag indienen is vrijblijvend. Na afstemming volgt een offerte op maat. Bij een akkoord op de offerte plaats je een definitieve opdracht.

  Een Brickpainting wordt verpakt in meerdere lagen noppenfolie en ingetaped in een afgesloten kartonnen doos. De Art prints worden in een kartonnen koker verzonden.

  Alle werken zijn vervaardigd van 100% LEGO en ongelijmd bevestigd. Dit maakt het werk enigszins kwetsbaar maar zodra het hangt en ongemoeid blijft is er niks aan de hand.

  Alle werken worden op de achterkant gesigneerd en voorzien van een echtheidscertificaat.

  Alle tarieven zijn exclusief btw en verzendkosten. Op de offerte worden deze gespecificeerd. 

  De Brickpaintings vallen gezien de specifieke en persoonlijke aard buiten het recht op retour.  

  Exclusive art prints

  Met veel zorg verpakken wij jouw bestelling in een kartonnen koker om ervoor te zorgen dat jouw Art Print heelhuids aankomt. Het wordt aanbevolen om de Art Prints in te lijsten aangezien het papier tijdelijk opgerold is voor transport. Wanneer jouw product onverhoopt toch beschadigd aankomt vragen wij je zo snel mogelijk contact op te nemen.

  Ja, als je in de gelegenheid bent kun je je Art Print in Hempens ophalen. Stuur dan even een berichtje om een afspraak te maken.

  Bestellingen worden een keer per week verzonden dus houdt rekening met 7 werkdagen. Mocht het onverhoopt langer duren, dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

  Vanwege de gelimiteerde oplage ontvang je na het plaatsen van een bestelling een betaalverzoek via IBAN op het door jou gedeelde e-mail account.

  Omdat het een persoonlijk gesigneerd product betreft vervalt het recht op retour. Door het plaatsen van een opdracht ga je een overeenkomst aan waarmee je afziet van recht op ontbinding.

  Ik heb een andere vraag

  SAMENWERKINGEN

  WIL JE MEER WETEN?