Twee Podcasts in één klap

Zijn Blogs nog wel van deze tijd? Zelf lees ik ze nauwelijks. Niet omdat er niets van waarde geschreven wordt maar simpelweg omdat investeren in het vinden van noemenswaardige Blogs tijd kost. En tijd (en aandacht) is tegenwoordig je nieuwe monetaire waarde in een wereld die steeds snel, sneller, snelst gaat.

Podcasts daarentegen…vind ik héérlijk, traag. Of eigenlijk niet traag maar beter passend bij mijn natuurlijke bioritme als mens. Ik praat, denk of handel net zo snel en traag als de meeste podcasts waar ik zelf naar luister.
Misschien was het daarom wel extra verrassend om aan twee podcasts kort achter elkaar mee te werken: één in mijn moerstaal en één in het Engels.

Onvermijdelijk zit er overlap in beide maar ook voldoende verschil om niet een van beide meer aan te raden dan de ander (behalve als Engels je niet zo ligt natuurlijk).

Het grappige is dat ik een deel van mijn verhaal inmiddels vaker heb verteld tijdens presentaties, lezingen en exposities maar dat er nog voldoende gespreksstof over is om op in te gaan.

Of het mensen interesseert moet de toekomst maar uitwijzen. Ik houd me in ieder geval aanbevolen!

 

Klik op het logo voor de podcast van Steengoed (presentatie Nelleke Poorthuis, Mark Versteden en Elger van der Wel)

 

Klik op het logo voor The Creative Pulse Podcast (presentatie Angela de Burger)

 

WIL JE MEER WETEN?